Skip to content
Svaki osmijeh je predivan
Uz alignere otkrijte novu ljepotu vlastitog osmijeha
Što je clear aligner i zašto terapija u Implant Centru Frankić?
Aligner je prozirni ortodontski aparatić. Razlikuje se od ostalih aparatića po tome što čak do 50% brže ispravlja zube, proziran je i može se skinuti tijekom jela. Objedinjuje najsofisticiraniju tehnologiju poput SmartTrack i SmartForce materijala, uljepšao je preko 6 milijuna osmijeha diljem svijeta u više od 20 godina, ponosi se s preko 700 patenata te podiže ortodonciju na sasvim novi nivo. Nošenje ortodontskog aparatića napokon može biti ugodno, zanimljivo iskustvo, uz alignere! Naši specijalisti ortodonti s velikim iskustvom preobrazit će i vaš osmijeh u onakav kakav ste sanjali.
1. Aligneri su prozirni
Aligneri su gotovo sasvim prozirni aparatići koji nimalo ne narušavaju kvalitetu vašeg života. Uz nošenje prozirnih aparatića, možete nesmetano obavljati svoje svakodnevne obveze i biti opušteni. Dok jedete, možete ga skinuti! Nije li to baš ono što vam treba?
2. Aligneri rješavaju 95% svih anomalija žvačnog sustava
Bez obzira imate li zbijene ili razmaknute zube, nepravilan ili otvoren zagriz – aligner učinkovito i čak do 50% brže ispravlja vaše zube. Za optimalne rezultate, aparatić je potrebno nositi 20-22 sata dnevno.
3. Vrhunski materijali izrade, u rekordnom roku
Aligner je izrađen od sofisticiranog SmartTrack materijala koji nježno, jednostavno i brzo pomiče vaše zube u idealan položaj, a očekivane rezultate pratimo pomoću naprednog softvera, uz milimetarski precizne rezultate.
Unikatan osmijeh, baš kao i vi!
Uz to što su potpuno diskretni, aligner aparatići mijenjaju se iz tjedna u tjedan. Ovisno o vašoj terapiji, toliko alignera će terapija sadržavati. Pokreti koje vaši zubi svakodnevno čine uz aligner ostvarit će vašu želju – pravilan, zdrav i prekrasan osmijeh!
Prozirni aparatić za zube
Aligner therapy
Malim koracima do velikog rezultata
Itekako je moguće. Iz dana u dan, iz tjedna u tjedan, vaši će zubi biti sve bliži konačnom rezultatu. Preskočite prepreke! Smijte se bez zadrške, uz mnogobrojne mogućnosti koje donosi terapija alignerima.

Česta pitanja

Imate li dodatnih pitanja? Nazovite nas
+385 21 786 257

U 3 jednostavna koraka do rezultata

  • 1. Naručite se na pregled
    Tako ćete saznati jeste li kandidat za terapiju aligner prozirnim aparatićima, kao i koja terapija alignerima bi bila optimalna za vašu ortodontsku situaciju. Nakon što uđete u terapiju, vaši aligneri izrađuju se u Americi po digitalnom oralnom skenu, rađenom na pregledu u našoj klinici. Nakon što se aligneri izrade, stižu u Implant Centar Frankić, kreirani samo za vas.
  • 2. Vaši aligneri su spremni
    U našoj dentalnoj klinici dobit ćete svoj prvi aparatić, s detaljnim uputama za optimalno korištenje i postizanje očekivanih rezultata. U dogovoru s ortodontom, aparatići se mijenjaju svakih 1 ili 2 tjedna. Vaša terapija sastoji se od onoliko aparatića koliko je ortodont odredio za vašu ortodontsku situaciju.
  • 3. Vaša terapija je završila
    Spremni ste uživati u svom predivnom osmijehu, dizajniranom samo za vas!

Pacijenti o nama

Scroll To Top