PROTETIKA

ZUBNI MOSTOVI

Zubni mostovi su protetski nadomjesci sastavljeni od krunica. Da bi se nadoknadio nedostatak jednog ili više zubi, potrebno je izbrusiti prirodne zube.

“Da bi se nadoknadio nedostatak jednog ili više zubi, potrebno je izbrusiti prirodne zube.”

-e-mostovi

ZUBNE LJUSKICE

Ljuskice su protetski nadomjesci kojima se nadomještaju estetski nedostaci zubi. U našoj ordinaciji koristimo isključivo CAD/CAM cirkonske ljuskice. Naše ljuskice odlikuju se iznimnom kvalitetom izrade, visokom estetikom i trajnošću.

“CAD/CAM cirkonske ljuskice odlikuju se iznimnom kvalitetom izrade, visokom estetikom i trajnošću.”

zubne-ljuske
-e-kruna

ZUBNE KRUNICE

Zubne krunice su protetski nadomjesci koji rješavaju funkcionalni i estetski nedostatak jednog ili više zubi. Mogu se nadograditi na brušeni prirodni zub ili na implantat. Rade se od različitih materijala, ali u našoj ordinaciji koristimo isključivo krunice izrađene pomoću CAD/CAM tehnologije.

“Koristimo krunice izrađene isključivo pomoću CAD/CAM tehnologije.”

Najčešće su to metal-keramika, titan-keramika, zlato-keramika, cirkon-keramika ili empress-keramika (bezmetalne krune).

Svim vrstama se podjednako rješava funkcionalnost i estetika, dok visoku estetiku isključivo daju cirkon-keramičke i empress-keramičke krune, koje su u posljednje vrijeme najčešći odabir naših pacijenata.

“Oduševljena sam svojim novim osmijehom! Dugo sam željela široko se nasmijati i uz pomoć doktora Frankića, taj mi se san obistinio. Hvala od srca!” K. R. L.

keramicke-krunice-split-frankic-01
keramicke-krunice-split-frankic-02
keramicke-krunice-split-frankic-03

PRIVREMENI ZUBI

Privremeni zubi ili privremene proteze su protetski radovi koje pacijent nosi dok čeka konačni protetski rad. U našoj ordinaciji koristimo privremene radove izrađene isključivo iz PMMA akrilata pomoću CAD/CAM tehnologije.

Izrađuju se na temelju otisaka uzetih prije početka radova. Mogu biti napravljeni u ordinaciji ili u laboratoriju. Privremeni zubi koriste se iz funkcionalnih i estetskih razloga.

privremeni_zubi
ICF logo